Ting at overveje før udvendig vægmaling

 

Eksteriøret er lige så vigtigt, som interiøret og væggene ikke er anderledes. En masse opmærksomhed og detaljer bliver gjort under planlægningen af indvendig vægmaling, det samme gælder også for det ydre, som de fleste af os ofte ignorerer. Ydervægge gennemgår årstidens slitage efter at have været udsat for varme, støv og vand gennem året. Nedenfor er et par muligheder, der kan overvejes:

Ydervægsinspektion: Før du beslutter dig for farvesammensætningen, er det vigtigt at få foretaget en inspektion af dine ydervægge. Du kan henvende dig til en ekspert for dette; afhængigt af feedback om væggenes tilstand kan du derefter tage det næste skridt.

Ryd op: Når du kender tilstanden af dit ydre, kan du få dem renset murmaling. Dette omfatter vask, skrotning af den gamle maling, fjernelse af snavs og pletter. Til vægmaling er det bedre at have en glat overflade, så malingen fordeler sig jævnt på væggene og den ønskede endelige finish opnås.

Udvælgelse af udvendig maling: At vælge den rigtige slags udvendig maling er af stor betydning, da det ikke er muligt at male dem ofte, og du gerne vil have, at dine vægge ser godt ud i et vist tidsrum. Der er en bred vifte af malinger, som du kan vælge imellem lige fra glans til tekstur afhængigt af dit budget og krav. Nogle udvendige malinger er støv- og algebestandige, hvilket helt sikkert ville gavne dine ydervægge.

Farvevalg: Når du kender den slags maling, som dine ydervægge kræver, kan du vælge farvekombinationerne. Du kan vælge mellem farveskemaer som monokromatisk, analog eller brugen af varme og kølige farver, valgmulighederne er uendelige. Valget af maling af høj kvalitet er også afgørende, da du ikke ønsker, at din maling skal flises af i løbet af et par måneder efter påføringen, hvilket får dig til at gå til en renovering igen.

Påføring af maling: Når du har færdiggjort farverne og den type maling, du vil bruge, er næste trin påføring af maling. Hvis du følger instruktionerne før og efter vægmaling, vil det øge din vægs lange levetid. Invester i en velrenommeret malerfirma, selvom det koster dig lidt mere. Ydervægge er det første, folk ser; du ønsker ikke at efterlade et dårligt indtryk om dig selv på dem ved at få udført et sjusket malerjob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *